ORDU / ÇATALPINAR - Atatürk Ortaokulu

May

Okulumzuda 5,6,7 ve 8.sınıf öğrenci velilierimle konferans salonumuzda toplantı gerçeklşitirldi.

Nis

Okulumuz e Twinning Projelerimizden Pusulamız Doğa Kapanışı Yaptı.Öğrencilerimize sertifikaları proje sorumlusu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Çetin ÇAKIR tarafından taktim edildi.

Nis

Geleneksel Türk Okculuğu Ordu ili Yarışmalarında erkek takımımız il 1. si olarak Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazanmıştır.Kız takımımız ise il 2. si olmuştur.Öğrencilerimiz toplamda 11 madalya ve 2 kupa kazanmışlardır.

Nis

Okulumuz ilçemizde düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvasına katılımı gösterdiği 2 takım ilk iki sırayı alarak finalde karşılaştılar.Bir takımımız şampiyon olurken diğeri turnuvayı ikincilikle tamamladı.

Nis

7. sınıf öğrencilerimiz ilçemizde bulunan hidroelektrik santraline gezi gerçekleştirdiler.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi yıl dönümü öğrencilerimiz tarafından kutlandı.