ORDU / ÇATALPINAR - Atatürk Ortaokulu

Ock

Okulumuzda haftasonu öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla hamsi şenliği düzenlendi.

Ock

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencileri ile öğretmenleri eşliğinde mesleki tanıtım ve kültür gezisi düzenlendi.

Ara

Okulumuzda 10 Aralık Demokrasi ve İnsan Hakları Günü kapsamında program düzenlendi.

Ara

Okulumuzda öğretmen,öğrenci ve velilerin katılımı ile okuma projesi düzenliyoruz.Her akşam saat 20.00 'de birlikte 20 dakika kitap okuyoruz.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Yapıldı

Ara

Okulumuzda 6. sınıf öğrencilerine Kodlama eğitimi verildi.Ayrıca Sanal gerçeklik gözlükleri ile öğrenciler eğlenceli zamanalr geçirdi.

Ara

Okulumuz Ordu ile okulllar arası düzenlenen  turnuvaya katıldı.

Ara

Okulumuz beden eğitimi dersinde öğrencilerimizin oynadığı Badminton oyunu zevkli bir şekilde devam ediyor.

Ara

Okulumuz öğrencilerine itrafik eğitimi verildi.

okulumzda Taşıma Servis Görevlilerine Seminer Verildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Ekm

Okulumuzda İstismar ve İhmal konulu velilere yönelik seminer verildi.

Ekm

Okulumuz öğrenci velilerine yönelik Siber Zorbalık ve bilinçli internet kullanımı konulu seminer verildi.

Ekm

Okulumuzu okul aile birliği toplantısı gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda Sivil Savunma Tahliye Tatbikatı yapıldı.