ORDU / ÇATALPINAR - Atatürk Ortaokulu

Ara

5. Sınıflar Çarpım Tablosu Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ara

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı okukl aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni yapıldı.

Kas

Çatalpınar Kaymakamı  Sayın Mehmet Nesip MAHİR,Belediye Başkanı Ahmet TÜRE ve ilçe Milli eğitim Müdürü Süleyman PEHLİVAN öğrencilerimize dondurma ikramında bulunmuşlardır.

Kas

Geleneksel Türk okçuluk il birinciliği yarışma sonuçları:

Nis

Okul sporları Geleneksel Türk Okçuluğu İl birinciliği müsabakalarında Atatürk Ortaokulu; Küçük Kızlar takım yarışmalarında il birincisi,  Yıldız kızlarda takım il birincisi,  yıldız erkeklerde takım il birincisi olmuşlardır. Okulumu bu sonuçlarla 20-22 Mayıs tarihleri arasında Afyon' da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Mrt

Eski öğrencilerimizden şu an Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde öğrenim gören  eski öğrencimiz 5. ve 6. sınıf öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme semineri vermiştir.

Mrt

Mili sporcu ve şampiyon sporcular ile sohbet etme imkanı bularak güzel zaman geçirdik.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN KATILIMI İLE YAPILDI.

Mrt

Okulumuzda dünya pi günü kutlandı.

Mrt

Okulumuzda sağlıklı beslenme ve diyabet konulu seminer verildi.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay Haftası ve Deprem konulu resim sergisi yapıldı.

Şbt

Çatalpınar Atatürk Ortaokulu'nun organize ettiği, Çatalpınar Halk Eğitimi Merkezi, Çatalpınar ORMEK, Çatalpınar Kadın Girişimciler Kooperatifi, Fatsa Kız Meslek Lisesi katkıları ile Deprem Bölgesinde halkımızın ihtiyaclarını gidermek üzere düzenlenen kermesimiz, veliler ve Çatalpınar Halkının yoğun katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz tarafından gerçekleştirilecek olan gelirinin tamamı deprem bölgelerine iletilecek kermesimize tüm Çatalpınar halkını davet ediyoruz.

Ock

İlimizde gerçekleşen okul sporu faaliyetleri kapsamında okulumuz öğrencileri güreş müsabakalarına katılan öğrencilerimizden  1 il birinsisi , 1 il ikincisi , 2 il üçüncüsü olmuşlardır.